Pikantní čínská pánev
Kategorie: Pokrmy
Autor: Monyszek

Suroviny
- Předvařená zmrazená zeleninová směs 300 g
- Šmakoun nakrájený na nudličky 3 plátek
- Cibule 2 ks
- Zelená paprika 1 ks
- Červená paprika 1 ks
- Pórek 1 ks
- Čerstvé houby 100 g
- Celer 80 g
- Česnek 6 stroužek
- Bílé víno 200 ml
- Solamyl 2 lžíce
- Sojová omáčka 2 lžíce
- Olej 1 lahev
Doba přípravy: 30 min
Obtížnost: Středně obtížné
Způsob přípravy: Dušení
Zařazení: Oběd
Země: Čína
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Zeleninovou směs zalijeme asi 200 ml vody a vaříme 15 minut. Na pánvi orestujeme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku nakrájenou na nudličky, na plátky nakrájený česnek a nahrubo nastrouhaný celer. Poté přimícháme houby a směs za stálého míchání chvilku podusíme.
Jak udělat „čínu"
Přilijeme víno, ve kterém jsme rozmíchali škrob. Lehce povaříme, přidáme sojovou omáčku, dochutíme a přidáme Šmakouna. Po prohřátí Šmakouna vmícháme na kolečka pokrájený pórek.
Jako příloha se nejlépe hodí rýže, ale můžete vyzkoušet také čínské nudle, popřípadě brambory. Podávejte buď oddělené, nebo před servírováním promíchejte směs s přílohou.
Jak udělat „čínu"
Přilijeme víno, ve kterém jsme rozmíchali škrob. Lehce povaříme, přidáme sojovou omáčku, dochutíme a přidáme Šmakouna. Po prohřátí Šmakouna vmícháme na kolečka pokrájený pórek.
Jako příloha se nejlépe hodí rýže, ale můžete vyzkoušet také čínské nudle, popřípadě brambory. Podávejte buď oddělené, nebo před servírováním promíchejte směs s přílohou.
Podobné recepty
- » Pikantní krupicové suflé
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Pikantní vepřový guláš
(Hodnocení: 1.53 - hlasovalo 73x) - » Pekingská pikantní kyselá polévka
(Hodnocení: 1.59 - hlasovalo 22x) - » Kuřecí špízky v pikantní jogurtové marinádě
(Hodnocení: 1.54 - hlasovalo 59x) - » Pikantní pečený divočák
(Hodnocení: 1.46 - hlasovalo 79x) - » Pikantní kančí maso po myslivecku
(Hodnocení: 1.35 - hlasovalo 43x) - » Pikantní vepřová žebírka
(Hodnocení: 1.39 - hlasovalo 18x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1015716) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 307986) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 237340) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 232241) - » Couračka
(Navštívilo: 150779) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 131039) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 113661)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy