Pikantní vepřová žebírka

Kategorie: Maso

Autor:

Pikantní vepřová žebírka

Autor: andrea

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Zařazení: Oběd

Země: USA

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřová žebírka očistíme, omyjeme a osušíme.



Připravíme si marinádu z prolisovaného česneku, sojovky, medu, sekaného rozmarýnu, oleje, chilli koření a soli.

Žebírka do této marinády naložíme a dáme minimálně přes noc do lednice marinovat



Marinovaná žebírka vyjmeme z marinády a necháme okapat a rozložíme na mřížku grilu a za občasného potírání marinádou opékáme z obou stran doměkka.



Grilovaná žebírka podáváme s nejrůznějšími dipy, grilovanou a čerstvou zeleninou a pečivem.

Diskuze

odkaz na fajn kuchařku

Reagovat

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist