Telecí saltimbocca s hříbky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Telecí saltimbocca s hříbky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Plátky telecích řízků 4 ks
  • Sterilované bílé fazole 4 ks
  • Hříbky 250 g
  • Hustá rajčatová šťáva 2 dl
  • Na kostičky nakrájená anglická slanina 100 g
  • Anglická slanina 4 plátek
  • Cibule šalotka 2 ks
  • Olivový olej 4 lžíce
  • Česnek 2 stroužek
  • Čerstvá šalvěj 4 ks
  • Mletý pepř, sůl - dle chuti 2 špetka

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Telecí řízky na okrajích nařízneme, naklepeme je, na každý plát položíme lístek šalvěje a plátek slaniny a připevníme je párátkem. Plátky potřeme částí oleje, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Pak je opečeme z obou stran na teflonové pánvi ( celkem asi 5 minut ) a uložíme v teple. DO vypečené šťávy v pánvi přidáme zbylý olej a kostičky slaniny a krátce na nich opečeme oloupané, nadrobno nasekané šalotky a plátky česneku. Přidáme nakrájené houby a opět opečeme. Pak vmícháme scezené fazole, vše zalijeme rajčatovou šťávou a při vysoké teplotě rychle provaříme. Fazole s houbami rozdělíme na talíře a každou porci doplníme opečeným plátkem masa.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist