Smažené telecí řízky

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Večeře

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Řízky lehce naklepejte a pak je z obou stran osolte a opepřete. Řízky obalte nejprve v mouce, pak je protáhněte lehce šlehaným vajíčkem a nakonec ve strouhance. Pomalu je smažte ve vyšší vrstvě přepuštěného másla. Servírujte ozdobené petrželkou a kolečky citronu.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist