Telecí kýta na česneku

Kategorie: Maso

Autor:

Telecí kýta na česneku

Suroviny

Porce: 5 + –
  • Telecí kýta 1 kg
  • Petrželka - jemně nasekaná 1 svazek
  • Česnek - krájený na plátky 8 stroužek
  • Sůl 3 špetka
  • Bílé víno suché 200 ml
  • Hladká mouka 10 lžíce
  • Olej 4 lžíce
  • Pepř černý mletý 1 špetka

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Určen pro: Dietní

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájejte na plátky, osolte je, obalte v hladké mouce a na oleji z obou stran opečte dozlatova.

K masu přidejte na tenké plátky nakrájený česnek, pepř a vše podlijte vínem. Duste 45-50 minut nebo až je maso měkké (záleží na kvalitě masa).

Po 40 minutách dušení přidejte k masu nasekanou petrželku. Podávejte s rýží.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist