Telecí máslový řízek

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso osolte a opepřete. Smíchejte s vejci, navlhčenými rohlíky, které jsme namočili v 200 ml mléka a lehce vymačkali přebytečnou tekutinu, máslem a promíchejte. Vytvořte koule a obalte je v suché strouhance. Pak je mírně roztlačte a na rozpáleném sádle nebo tuku pomalu smažte z obou stran dozlatova.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist