Smažený telecí řízek se sýrem

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Telecí maso odblaníme a nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Vejce vidličkou rozšleháme, přidáme mléko, strouhaný sýr, dobře rozmícháme a řízky v tom obalíme. Potom obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji nebo sádle smažíme. Rajčata umyjeme, nakrájíme na silnější kolečka, opečeme na oleji a poklademe na usmažené řízky a pokapeme citrónovou šťávou. Podáváme s opékanými brambory.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist