Hamburská kýta

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Hamburská kýta

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zeleninu na tuku osmažíme,přidáme cibuli,vložíme osolenou kýtu,orestujeme,podlijeme vývarem,přidáme koření a dusíme.Když je maso měkké,koření vyjmeme a šťávu vysmahneme na tuk,zaprášíme moukou a povaříme.Omáčku rozmixujeme,zalijeme smetanou,přidáme opečenou slaninu a dochutéme podle potřeby.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist