Jehněčí kousky s hráškem

Kategorie: Maso

Autor:

Jehněčí kousky s hráškem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do většího hrnce si dáme olivový olej, na které osmažíme na osminky nakrájené cibule, na kostky nakrájené jehněčí maso, na čtvrtky nakrájená oloupaná rajčata nebo rajčatový protlak. Když máme vše osmažené, hrnec přiklopíme poklicí a vše dusíme asi 30 minut.
Když se nám šťáva vydusí, vše osolíme a přidáme špetku tymiánu. Podlijeme horkou vodou, znovu přiklopíme a dusíme ještě asi 20 minut.
Oloupeme a na kostky nakrájíme brambory a mrkev, přidáme k masu a vaříme doměkka. Hrášek přidáme 5 minut před koncem vaření.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist