Skopový vývar s kukuřicí

Kategorie: Polévky

Autor:

Skopový vývar s kukuřicí

Suroviny

Porce: 2 + –
  • mrkev 1 ks
  • sůl 1 špetka
  • kukuřice 3 plechovka
  • voda 1 l
  • podle potřeby
  • skopové kosti 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Skopové kosti dáme vařit do vody. Když vodu s kostmi přivedeme do varu, po 10 minutách vložíme do vody kukuřici a oškrábanou mrkev. Takto za občasného míchání vaříme 40 minut.

Poté kosti vyndáme, polévku osolíme a podáváme.

Skopový vývar s kukuřicí podáváme jako vydatný a chutný vývar.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist