Silný hovězí vývar s masem a nudlemi

Kategorie: Polévky

Autor:

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 140 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Opláchnuté kosti opečeme v troubě se zeleninou dozlatovaz. Maso omyjeme a vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou, přidáme opečené kosti a koření, cibuli a přivedeme k varu. Přidáme maso a vaříme na velmi malém plaménku doměkka. Hotový vývar přecedíme přes husté síto. Třicet minut před koncem varu přidáme pokrájenou zeleninu. Do šálků  vložíme uvařené nudle, vývar s obraným masem a pokrájenou zeleninou, posypeme jemně nasekanou petrželku a hned podáváme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist