Skopový pilaf

Kategorie: Maso

Autor:

Skopový pilaf

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Turecko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso očistíme, případně krátce omyjeme a osušíme, nakrájíme na plátky, naklepeme a jen mírně osolíme. Nebo solíme až po opečení a zatažení masa, aby nepustilo šťávu.



Na polovině másla osmažíme kořenovou zeleninu a nakrájenou cibuli. Na směs položíme maso, opečeme po obou stranách, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.



Rýži přebereme, opláchneme, opražíme na druhé polovině másla a zalijeme do roviny vývarem.



Žáruvzdornou misku vymastíme, naklademe 1/2 rýže, pak podušené maso a navrch druhou 1/2 rýže. Posypeme strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou a pečeme asi 1/2 hodiny v troubě.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist