Zeleninový boršč jinak

Kategorie: Polévky

Autor:

Zeleninový boršč jinak

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Rusko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do rozehřátého oleje vložíme oloupanou cibuli nakrájenou na kostky.

Hlávkové zelí omyjeme, mrkev a petržel oškrábeme, nakrájíme na tenké nudličky. Všechno spolu orestujeme, přidáme bobkový list, rajčatový protlak a vodu. Pomalým varem vaříme do poloměkka, poté přidáme červenou řepu a zeleninový boršč dochutíme solí, kořením a prolisovaným česnekem.

Zeleninový boršč jinak podáváme jako zdravou vegetariánskou polévku. Je moc dobrý. Před servírováním samozřejmě vyndáme bobkový list.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist