Polévka z červeného zelí s uzenými kachními prsíčky

Kategorie: Polévky

Autor:

Polévka z červeného zelí s uzenými kachními prsíčky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Očistěnou kořenovou zeleninu omyjte a nakrájejte na kostičky. Cibuli rozčtvrťte. Zelí nakrájejte na drobné kousky.
Rozehřejte máslo a slaninu nakrájenou na kostičky na něm opečte dokřupava. Pak ji z pánve vyjměte. Na horkém oleji opečte polévkovou zeleninu a cibuli. Přidejte zelí a krátce zpěňte. Podlijte vývarem. Přidejte koření, 100 g brusinek a mírným varem vařte asi hodinu.
Chvíli před koncem vaření nakrájejte kachní prsíčka na plátky a napíchněte je na špízovou jehlici. Z polévky vyjměte koření, rozmixujte ji najemno a přeceďte přes jemné síto. Dochuťte octem a zakysanou smetanou.
Posypte lístky majoránky a zbylými brusinkami a podávejte s kachním špízem a čerstvou bagetou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist