Boršč pro labužníky

Kategorie: Polévky

Autor:

Boršč pro labužníky

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 180 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Rusko

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hovězí a vepřové maso s veškerou zeleninou (mimo řepu) a kořením přivedeme k varu a pozvolna vaříme zhruba 1,5 hodiny.


Červenou řepu omyjeme, osušíme, mírně osolíme a dáme péci do trouby vcelku na pečícím papíru – při teplotě okolo 200°C pečeme také cca 1,5 hodiny.

Po upečení necháme řepu schládnout – oloupeme ji, nakrájíme na nudličky a vložíme do polévkové mísy. Přidáme šťávu z 1 citronu, bílé víno, maso nakrájené na kostky, sekaný kopr, petrželku a zalijeme horkým scezeným masovým vývarem.

Podle chuti osolíme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist