Boršč se sýrem

Kategorie: Polévky

Autor:

Boršč se sýrem

Suroviny

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Rusko

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kousky, vložíme do vařícího vývaru a vaříme do měkka. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky), vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka s nastrouhaným sýrem a necháme ještě 5 minut povařit.

Diskuze

Toto neni borsc.!!!!

Reagovat

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist