Vepřové kousky s fazolkami na thajském kari

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Vepřové kousky s fazolkami na thajském kari

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Thajsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Fazolové lusky očistíme a povaříme v osolené vodě asi 5 minut. Pak je slijeme a ihned vložíme do ledové vody, aby neztratily svoji barvu. Limetku omyjeme, osušíme a kůru nastrouháme. Okapané bambusové výhonky pokrájíme. Zázvor oloupeme a nastrouháme. Podle návodu na obalu si připravíme široké rýžové nudle.

Na rozpáleném oleji krátce orestujeme červenou kari pastu s nastrouhaným zázvorem. Pak přidáme maso, které zprudka za stálého míchání opečeme a podlijeme vývarem. Teplotu zmírníme a vše podusíme doměkka. K měkkému masu přidáme rybí omáčku, cukr, kokosové mléko, bambusové výhonky, limetkovou kůru a okapané fazolové lusky. Za stálého míchání povaříme 3 - 5 minut a podle potřeby dochutíme solí a čerstvými bylinkami.

Vepřové kousky se zelenými fazolkami na thajském kari podáváme s rýžovými nudlemi.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist