Hamburský guláš

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Hamburský guláš

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 140 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Německo

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Očištěné hovězí i vepřové maso nakrájíme na menší kostky
2. Na másle a slanině dozlatova osmažíme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme pálivou a sladkou papriku, mírně zmírníme zdroj tepla
3. Vložíme obojí maso, osolíme, dochutíme kmínem a podusíme ve vlastní šťávě, kterou maso pustí
4. Po 30 minutách přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata a majoránku
5. Když šťáva vysmahne, zaprášíme guláš moukou, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist