Domácí rajčatová omáčka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Domácí rajčatová omáčka

Suroviny

Porce: 5 + –
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Středně velká cibule, nasekaná najemno 1 ks
  • Česnek, rozmělněný 1 stroužek
  • Konzerva - Krájená rajčata s česnekem a bazalkou 800 g
  • Rajčatové pyré 2 lžíce
  • Červené víno ( nemusí být ) 100 ml
  • Cukr 1 lžíce
  • Bazalkové listy 3 ks
  • Sůl, Pepř podle chuti 1 špetka

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Ve velkém hrnci rozpalte olej, vsypte cibuli a asi 5 minut ji opékejte, přijdete česnek a opékejte, aby krásně zavoněl, přijdete konzervovaná rajčata, pyré a víno. Promíchejte, oslaďte a nechte probublávat, aby obsah zhoustl a tekutina se značně zredukovala. Nakonec vmíchejte nasekanou bazalku a omáčku podle chuti osolte a opepřete.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist