Domácí Créme Fraiche

Kategorie: Ostatní

Autor:

Domácí Créme Fraiche

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 1440 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Vegetariáni

Způsob přípravy: Zavařování

Země: Francie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

2 Kelímky smetany dáme do hrnce a lehce zahřejeme na slabém plameni. Přidáme 3 lžíce podmáslí a promícháme.
Vše dáme do zavařovací láhve se šroubovacím uzávěrem a lehce uzavřeme nebo použijeme láhev od kečupu a necháme 1 den při pokojové teplotě venku pracovat. Po 1 dní venku dáme do lednice, kde nám vydrží uzavřené i týden.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist