Domácí jahodová bublanina

Kategorie: Moučníky

Autor:

Suroviny

Porce: 10 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 10

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do polohrubé mouky vmícháme prášek do pečiva, přidáme cukr, vejce, máslo a vlažné mléko. Dobře vymícháme a vlijeme do vymazané formy. Otevřeme 3 plechovky s jahodami. Nálev slijeme a jahody v cedníku necháme okapat. Bublaninu poté poklademe těmito jahodami, posypeme drobenkou a dáme péct do předehřáté trouby na 170 - 180°C.

Jestli je bublanina hotová zjistíte tak, že do těsta píchnete špejlí a po jejím vyjmutí na ní tesmí zůstat těsto.

Po upečení a zchladnutí posypeme bublaninu moučkovým cukrem.

Místo jahod je možné použít jakékoliv ovoce.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist