Králičí plátky na česneku

Kategorie: Maso

Autor:

Králičí plátky na česneku

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, prošpikujeme oloupaným, na klínky nakrájeným česnekem, osolíme, opepříme a dáme na několik hodin uležet do chladu
2. Na jemno nakrájenou cibuli i zbylý česnek osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme plátky masa a po obou důkladně orestujeme
3. Pak podlijeme horkým vývarem a v troubě při 180 °C dopečeme zakryté doměkka, za průběžného obracení, přelévání výpekem a podlévání zbylým vývarem
4. Hotové odkryjeme, polijeme smetanou smíchanou s hořčicí a bazalkou, dopečeme dočervena.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist