Pomazánka ze zbylého králičího masa

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Pomazánka ze zbylého králičího masa

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V pánvi na oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, na ní osmahneme vykostěné a pokrájené králičí maso, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vody a podusíme. Po vychladnutí maso rozmixujeme, ochutíme hořčicí, podle potřeby ještě dosolíme a nakonec promícháme s jemně nasekanými vejci a zelenou petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist