Drůbkový guláš

Kategorie: Maso

Autor:

Drůbkový guláš

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Nohy, krky a křídla zbavíme kůže, kterou nakrájíme na malé kostičky a na 2 lžičkách sádla je za stálého míchání opečeme, vyjmeme a uschováme v teple
2. Na pánev přidáme lžíci sádla, oloupané, na drobno nakrájené cibule, očištěné na plátky nakrájené houby, maso z nohou, křídel, očištěné žaludky a srdíčka nakrájené na kostičky
3. Vše ochutíme oloupanými utřenými se solí stroužky česneku, mletou sladkou paprikou i pálivou paprikou, bobkovým listem, zalijeme asi 400 ml vody a vaříme do poloměkka
4. Potom přidáme očištěná, na menší kousky nakrájená játra, dolijeme černé pivo a dusíme, až jsou játra i maso měkké, pak přidáme hladkou mouku a vaříme do zahuštění
5. Při podávání ozdobíme každou porci orestovanými kousky kůže.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist