Pikantní jehněčí špízky s česnekem I.

Kategorie: Maso

Autor:

Pikantní jehněčí špízky s česnekem I.

Suroviny

Porce: 6 + –
  • Jehněčí maso 600 g
  • Sůl a čerstvě mletý pepř - dle chuti 2 špetka
  • větvičky rozmarýnu 12 ks
  • Olej na opékání 1 ks
  • Marináda
  • Rostlinný olej 100 ml
  • Najemno nasekané stroužky česneku 2 stroužek
  • Jemně nakrájená chilli paprička 2 ks
  • Šťáva z citronu 2 ks
  • Jehněčí maso 600 g
  • Sůl a čerstvě mletý pepř - dle chuti 2 špetka
  • větvičky rozmarýnu 12 ks
  • Olej na opékání 1 ks
  • Marináda
  • Rostlinný olej 100 ml
  • Najemno nasekané stroužky česneku 2 stroužek
  • Jemně nakrájená chilli paprička 2 ks
  • Šťáva z citronu 2 ks

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájejte buď na dlouhé proužky, nebo na malé kousky. Osolte je a opepřete. Všechny ingredience na marinádu smíchejte, maso do ní naložte a nechte 30 minut odležet při pokojové teplotě. Rozmarýnové větvičky potřete marinádou a napíchejte na ně naložené maso. Špízy opékejte na oleji na pánvi při vysoké teplotě asi 3 minuty z každé strany. Hotové uchovejte v teple.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist