Cikánská hovězí pečeně

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Cikánská hovězí pečeně

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hovězí zadní lehce naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a opečeme ze všech stran, aby se zatáhlo. Pak podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a pečeme pod pokličkou do změknutí. Při pečení maso občas obrátíme, přelijeme šťávou a podle potřeby podlijeme vodou. Ke konci pečení přidáme očištěné papriky, rajčata a okurku pokrájené na nudličky a pečeme, až maso změkne. Podáváme s dušenou rýží nebo s vařenými těstovinami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist