Cibulová polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Cibulová polévka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Francie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na rozehřáté máslo do kastrolu dáme cibuli a pórek nakrájené na tenké plátky. Přikryjeme policí a necháme dohněda zasmahnout, až se cibule začně přichytávat ke kastrolu. Poté odkryjeme poklici a necháme odpařit zbývající tekutinu. Zalijeme 1 litrem kuřecího vývaru z kostí a z odřezků z kuřete, vložíme bylinky, opepříme a povaříme asi tak 20 minut. Polévku dochutíme solí a pepřem.

 

 

 

Plátky pečiva posypeme strouhaným sýrem a zapečeme krátce v troubě, před podáváním položíme na hladinu polévky.

 

 

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist