Rychlá cibulová polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Rychlá cibulová polévka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na másle nebo na oleji necháme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli. Když mírně zežloutne, přidáme mouku a necháme zezlátnout. Zředíme studenou vodou a necháme s kořením a masoxem 20 minut povařit. Na másle osmažíme na kostičky nakrájenou žemli a rozdělíme ji na talíře. Rozdělíme i nastrouhaný sýr a vše zalijeme hotovou polévkou. Polévku můžeme ještě posypat nadrobno nakrájenou pažitkou .
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist