Ukrajinská polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Ukrajinská polévka

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Ukraina

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory spolu se zeleninou očistíme a nakrájíme na kousky.

Zeleninu dáme do hrnce. Přidáme zelené fazolové lusky, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a vaříme do změknutí. Když je zelenina měkká, přidáme smetanu.

Na sádle zpěníme cibuli a přidáme sladkou papriku a hladkou mouku. Vysmahneme světlejší jíšku, kterou vlijeme do polévky. Polévku ještě krátce povaříme. Nakonec přidáme do polévky zelenou petrželku a saturejku nasekanou najemno.

Ukrajinskou polévku podáváme teplou, klidně s čerstvým pečivem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist