Pravý boršč

Kategorie: Polévky

Autor:

Pravý boršč

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Rusko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso zalijeme vodou a vaříme 1,5 hodiny. Vyjmeme ho, nakrájíme na kostičky a vložíme zpět do vývaru.

Zelí nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky. Mrkev nastrouháme, řepu nakrájíme na malé kousky, brambory na kostičky. Řepu osmahneme na oleji, přidáme ocet a rajský protlak a dusíme 5 - 7 minut. Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mrkev. Do vývaru přidáme brambory a osolíme. Pak přidáme zelí a vaříme 5 minut. Přidáme řepu a vaříme dalších 10 minut. Přidáme cibuli s mrkví. Pak přidáme bobkový list a podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme drcený česnek a vaříme na mírném ohni 15 - 20 minut.

Pravý boršč podáváme se smetanou a koprem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist