Pravý ruský boršč
Kategorie: Polévky
Autor: sarysek
Suroviny
- hřebíček 5 ks
- celý pepř 10 ks
- červená řepa 1 ks
- bobkový list 2 ks
- kuřecí maso 200 g
- vepřové maso 300 g
- nové koření 5 ks
- hovězí maso 300 g
- polévkové kosti 2 ks
Doba přípravy: 150 min
Obtížnost: Snadné
Způsob přípravy: Vaření
Země: Rusko
Počet porcí: 1
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Hovězí, vepřové a kuřecí maso a polévkové kosti dáme do hrnce, přidáme bobkový list, hřebíček, celý pepř a nové koření. Zalijeme vodou a vaříme , až je maso měkké.
Omyjeme opatrně červenou řepu, aby se nenarušila slupka a uvaříme do měkka.
Na másle osmažíme cibuli, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, zalijeme vývarem z uvařeného masa, přidáme nakrájené brambory a hlávkové zelí. Až je zelenina skoro hotová, přidáme nastrouhanou červenou řepu, rajský protlak, nakrájené uvařené maso , prolisovaný nebo nastrouhaný česnek a ostřejší klobásu. Osolíme, osladíme a okyselíme podle své chuti.Necháme ještě chvilku provařit.
Na talíři ozdobíme kysanou smetanou a sekaným koprem. Můžeme použít i kopr zavařený.
Omyjeme opatrně červenou řepu, aby se nenarušila slupka a uvaříme do měkka.
Na másle osmažíme cibuli, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, zalijeme vývarem z uvařeného masa, přidáme nakrájené brambory a hlávkové zelí. Až je zelenina skoro hotová, přidáme nastrouhanou červenou řepu, rajský protlak, nakrájené uvařené maso , prolisovaný nebo nastrouhaný česnek a ostřejší klobásu. Osolíme, osladíme a okyselíme podle své chuti.Necháme ještě chvilku provařit.
Na talíři ozdobíme kysanou smetanou a sekaným koprem. Můžeme použít i kopr zavařený.
Podobné recepty
- » Pravý hospodský hovězí guláš
(Hodnocení: 1.42 - hlasovalo 120x) - » Pravý francouzský croissant
(Hodnocení: 1.29 - hlasovalo 7x) - » Tatarský Biftek - pravý
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 4x) - » Pravý salát Coleslaw
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Pravý řecký salát
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 1x) - » Báječné kuřecí řízky s pravým sherry
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Kanapky s pravým rostbifem a křenovým máslem
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1012732) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 292269) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 236115) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 223327) - » Couračka
(Navštívilo: 150667) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 128290) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 112872)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy