Tatarský Biftek - pravý

Kategorie: Maso

Autor:

Tatarský Biftek - pravý

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co možná nejvíce najemno a přidáme k masu. Dále naloupeme a namačkáme do masa celou hlavu česneku - je to zcela podle chuti, já osobně mám rád co nejčesnekovější. Dále přidáme 2 žloutky a hořčici, celé pořádně promícháme.
Nakonec směs dokořeníme podle chuti. Pro neznalé doplním, že nejvhodnější podklad pro Tatarský Biftek jsou topinky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist