Hrachová polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Hrachová polévka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Namočte hrách na 24 hodin do studené vody.
Zalijte maso, zeleninu a slaninu dvěma litry vody a přiveďte k varu. Stáhněte a odeberte vzniklou pěnu.
Brambory nakrájejte na kostky. Přidejte je do vývaru společně s hrachem, kořením a kostkou Knorr Bujón Hovězí. Nechte vše vařit do okamžiku, až bude hrách úplně měkký (rozvařený).
Vytáhněte veškerou zeleninu a maso, nakrájejte na kostky a vložte zpět do vývaru.
Přidejte Knorr Polévka Hrachová, která zlepší chuť a konzistenci polévky. V

Poznámka:

hrách připrsavíme 24 hod. předem
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist