Hrachová polévka s vepřovým masem

Kategorie: Polévky

Autor:

Hrachová polévka s vepřovým masem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • vývar z masa a zeleniny 1.5 l
  • hrách 200 g
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • vepřové maso 100 g
  • cibule 100 g
  • majoránka 1 špetka
  • Knorr Polévka Hrachová 1 balení
  • uzený bůček 100 g

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Hrách vložte do vody na 2 hodiny. Následně uvařte doměkka ve vývaru z masa a zeleniny .
Vepřové i bůček nakrájejte na kostičky. Cibuli nakrájejte nadrobno.
Bůček částečně rozehřejte, přidejte k němu maso nakrájené na kostičky a poté nakrájenou cibuli.
Vše usmažte, přidejte trochu vody a duste, dokud vše nebude měkké.
Přidejte hrách.
Ve studené vodě rozmíchejte Knorr Polévka Hrachová a přidejte k vařící polévce.
Okořeňte dle chuti majoránkou a pepřem. Hrachovou polévku s vepřovým masem vařte ještě 10 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist