Polévka z hrášku a řeřichy

Kategorie: Polévky

Autor:

Polévka z hrášku a řeřichy

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Mražený hrášek 450 g
  • Čerstvá řeřicha 80 g
  • Zeleninový vývar 850 ml
  • Šťáva z citronu 1 ks
  • Kůra z citronu 1 ks
  • Hustý bílý jogurt 4 lžíce
  • Sůl - dle chuti 3 špetka
  • Pepř - dle chuti 2 špetka
  • Kostky ledu k podávání 1 hrst
  • Mražený hrášek 450 g
  • Čerstvá řeřicha 80 g
  • Zeleninový vývar 850 ml
  • Šťáva z citronu 1 ks
  • Kůra z citronu 1 ks
  • Hustý bílý jogurt 4 lžíce
  • Sůl - dle chuti 3 špetka
  • Pepř - dle chuti 2 špetka
  • Kostky ledu k podávání 1 hrst

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Mixování, mletí

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Všechny přísady kromě jogurtu a ledu vložte do mixéru. Přístroj nepřetěžujte, raději suroviny zpracujte postupně, ve dvou dávkách. Mixujte několik minut, dokud nevznikne hladká směs. Pokud chcete, můžete ji ještě ochutit. Pak už jen pokapejte jogurtem a podávejte. Jedna nebo dvě kostky ledu z ní udělají osvěžující bombu!

Polévka vydrží v chladničce ve vzduchotěsné krabičcce dva dny, zmrazená až měsíc. Před podáváním ji pořádně promíchejte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist