Zvěřinový vývar s krupicovými knedlíky

Kategorie: Polévky

Autor:

Zvěřinový vývar s krupicovými knedlíky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 200 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Kosti nasekáme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme všechno koření a vaříme na mírném ohni, vývar jen tak necháme probublávat na mírném ohni 3 hodiny (veškeré aroma a látky se vyluhují při teplotě do 80 °C, při prudkém vaření by jsme o ně přišli), během vaření sbíráme pěnu, hodinu před koncem přidáme kořenovou zeleninu
2. Vývar přecedíme přes cedník, do kterého dáme ještě ubrousek
3. Maso z kostí obereme a nakrájíme
4. Vývar můžeme podávat samotný, nebo přidáme uvařené nakrájené maso a nastrouhanou uvařenou zeleninu, nebo zvolíme jiný způsob zavářky, třeba krupicové knedlíčky a ztracené vejce na ozdobu.

Příprava krupicových knedlíčků:
1. Krupici promícháme z vejcem, lžičkou másla a kořením, osolíme, vypracujeme těsto
2. Utvoříme malé kuličky, které vkládáme do vařící vody a vaříme 7 minut, uvařené knedlíčky dáme do talíře přidáme kousky masa a zalijeme teplým vývarem, přidáme 1 ztracené vejce, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Poznámka:

můžeme doplnit ztraceným vejcem a nasekanou petrželkou
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist