Hovězí kebaby

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Hovězí kebaby

Suroviny

Porce: 6 + –
  • Mleté hovězí maso 1 kg
  • Čerstvé tymiánové lístky 1 hrst
  • Čerstvá petrželka 1 hrst
  • Česnek, rozmělněný 2 stroužek
  • Šalotka, nasekaná najemno 2 ks
  • Červená paprika, nakrájená na drobné kostičky 1.2 ks
  • Červená chilli paprička, nakrájená na drobné kostičky 1.2 ks
  • Vejce 1 ks
  • Kůra z citronu, jemně nastrouhaná 1 ks
  • Dílky citronu k podávání 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkomi, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu. Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6-8 masových šišek - kebabů. Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova. Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř - trvá to určitě 10 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist