Guláš strýce z Vysočiny

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Guláš strýce z Vysočiny

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Prorostlou slaninu nakrájíme na kostky, rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Přidáme nakrájené maso a společně dále restujeme. Směs osolíme, opepříme, přidáme na nudličky nakrájené papriky i feferonky a posypeme mletou paprikou. Zalijeme vývarem z masoxu a zvolna dusíme doměkka.

Guláš strýce z Vysočiny zalijeme smetanou a jen krátce prohřejeme. Nakonec podle chuti osolíme.

Guláš strýce z Vysočiny podáváme s knedlíkem nebo s chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist