Farfalle s rajčátky a fazolkami

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Farfalle s rajčátky a fazolkami

Suroviny

  • Těstoviny - Farfalle 500 g
  • Zelené fazolky 150 g
  • Stroužek česneku 1 ks
  • Lodyha řapíkatého celeru 2 ks
  • Koktejlová rajčata 20 ks
  • Mladá cuketa 3 ks
  • Žlutá paprika 1 ks
  • Rukola 90 g
  • Vinný ocet ( bílý ) 1 lžíce
  • Knorr Bujón Zeleninový 2 kostka

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Itálie

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Ve velkém hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a uvařte v ní těstoviny al dente.
2. Uvařte a nechte okapat zelené fazolky. Česnek oloupejte a nakrájejte na jemno. Nakrájejte řapíkatý celer na kostky. Cukety nakrájejte na plátky, koktejlová rajčata na čtvrtky, papriku na kostičky.
3. Všechnu zeleninu orestujte s česnekem.
4. Přijdete k zelenině sklenici zeleninového bujónu Knorr a chvíli vařte, dokud zelenina nebude měkká a tekutina se nevypaří.
5. Těstoviny smíchejte s fazolkami , přijdete zbylou zeleninu a navrch rukolu, dochuťte olivovým olejem a octem.
6. Důkladně zamíchejte a servírujte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist