Plněný zelný list na kyselém zelí

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Plněný zelný list na kyselém zelí

Suroviny

Porce: 4 + –
  • velké zelné listy 8 ks
  • prorostlá slanina 60 g
  • oloupaná cibule 1 ks
  • lusk červené papriky 1 ks
  • dlouhozrnná rýže 75 g
  • vývar 0.5 l
  • mleté maso 200 g
  • vejce 1 ks
  • sůl, pepř 1 lžička
  • majoránka 0.25 lžička
  • sladká paprika 1 lžíce
  • kyselé zelí 400 g
  • vejce 1 ks
  • sádlo 1 lžíce
  • kečup 2 lžíce

Doba přípravy: 100 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Velkou hlávku zelí 5 minut vařte. Odloupněte 8 listů a seřízněte naplocho žebra. Slaninu a cibuli nakrájejte na kostičky, osmahněte. Zalijte vývarem a rýži v něm 15 minut duste. Paprikový lusk opláchněte, vykrojte a nakrájejte na menší kostičky. Smíchejte s mletým masem, vejcem a rýží, osolte, opepřete a okořeňte majoránkou a paprikou. Naplňte vychladlé zelné listy, sviňte je a na obou stranách ohněte. Sádlo rozpusťte na mírném ohni. Na kyselé zelí položte zelné závitky. Zbývající vývar a kečup rozkvedlejte a přilejte. Duste přikryté.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist