Boloňské těstoviny se semínky fenyklu

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1 Těstoviny bucatini(jsou podobné makarónům) uvařte podle návodu na obalu. Pak je slijte a část vody, ve které se těstoviny vařily, uchovejte. Jarní cibulku, mrkev a celer očistěte. Mrkev a celer nakrájejte na malé kostičky, cibuli na drobné kostičky.

2 Na pánvi s vyšším okrajem si rozpalte olej a krátce na něm osmahněte cibulku, přidejte mrkev a celer a opět chvíli opékejte.

3 Orestovanou zeleninu vyjměte z pánve. Přilijte trochu oleje a na něm opečte mleté maso. Osolte. Pak přidejte rajčata nakrájená na kousky a opečenou zeleninu. Přihoďte rozdrcená semínka fenyklu, oregano a česnek. Přiveďte k varu. Pokud se vám bude zdát směs hustá, dolijte do pánve trochu vody, ve které se vařily těstoviny.

4 Stáhněte plamen, zakryjte poklicí a nechte dusit asi 10 minut. Dochuťte balzamikovým octem a dosolte. Podávejte na talíři posypané hoblinami parmazánu a ozdobené bazalkou.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist