Boloňské špagety

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Itálie

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do širšího kastrolu dáme nahrubo pokrájenou cibuli a orestujeme na ni mleté maso. Osolíme, opepříme, přidáme nahrubou nastrouhanou mrkev, petržel a celer a chvíli restujeme.

Rajčata nařízneme na špičce do kříže, vhodíme je do vroucí vody a krátce spaříme. Pak je oloupeme, vykrojíme místo po stopce a nakonec je pokrájíme na proužky.

Připravenou masovou směs a rajčata dáme do kastrolu, podlijeme trochou vody a za občasného míchání vaříme asi 1,5 hodiny, až se všechna voda odpaří. Nakonec omáčku dochutíme cukrem a tymiánem a ještě chvíli povaříme. Podávejte se špagetami a posypané strouhaným parmazánem

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist