Boloňské špagety IV

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

  • Mleté maso (směs hovězího a vepřového) 300 g
  • Rajský protlak malý 1 ks
  • Pórek 0.5 ks
  • Hladká mouka 1 špetka
  • Sůl 1 špetka
  • Česnek 2 stroužek
  • Koření na mleté maso 1 špetka
  • Olej 4 lžíce
  • Strouhaný sýr 150 g

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na rozpáleném oleji osmahneme maso. Vařečkou maso rozdrobíme na malé kousíčky. Zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak a dobře promícháme. Podlijeme horkou vodou, osolíme a přidáme nadrobno nakrájený pórek a česnek. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut, dochutíme kořením a necháme projít varem. Podáváme se špagetami a posypané strouhaným sýrem.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist