Kapustové závitky s masem a klobásou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Kapustové závitky s masem a klobásou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • bílá klobása 200 g
  • pečené vepřové maso 200 g
  • máslo 50 g
  • kapusta 1 ks
  • vejce 1 ks
  • žemle 1 ks
  • cibula 1 ks
  • strouhaný sýr 1 lžíce
  • strouhaná houska 1 lžíce
  • olej 1 lžíce

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Na másle osmahneme posekanou petrželku a utřený česnek
2. Přidáme náplň vytlačenou z klobásky, máčenou nakrájenou žemli a na drobné kostičky nakrájené hovězí maso nebo zbytky vepřové pečeně
3. Směs doplníme o usekanou cibuli, vejce, strouhaný sýr a protlak, dle chuti osolíme a okořeníme pepřem
4. Spařenou kapustu rozebereme, listy vyrovnáme na vál a žebra listů paličkou mírně naklepeme
5. Do připravených listů zabalíme masovou směs, pokud bude moc řídká, můžeme ji zahustit strouhankou
6. Balenky srovnáme do vymazaného pekáče a v troubě vyhřáté na 200 °C je opravdu jen mírně podlité horkou vodou zapečeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist