Vepřová líčka

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Vepřová líčka

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vepřová líčka 8 ks
  • Olivový olej 1 ks
  • Cibule, nahrubo pokrájená 2 ks
  • Česnek 4 stroužek
  • Rajčatový protlak 1 lžíce
  • Kvalitní suché červené víno 125 ml
  • Hovězí vývar 500 ml
  • Bobkové listy 2 ks
  • Šalvěj či tymián, sůl a čerstvě mletý pepř na dochucení - dle chuti 2 špetka

Doba přípravy: 80 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V kastrolu opečte na oleji líčka. Osolte a opepřete je. Přidejte cibuli, česnek a protlak a vše osmažte dozlatova. Podlijte vínem a za občasného podlévání vývarem duste zakryté v troubě rozpálené na 150°C doměkka. Po hodině přidejte koření a nakonec vše dochuťte. Podávejte nejlépe s čerstvým pečivem nebo s tarhoňou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist