Malaga plněná čokoládou

Kategorie: Ostatní

Autor:

Malaga plněná čokoládou

Suroviny

Porce: 2 + –
  • Carte d’Or Malaga 6 kopeček
  • zahuštěné slazené mléko 50 ml
  • čokoládový krém 1 ks
  • jahoda 2 ks
  • lístky máty 2 ks
  • mandlové lupínky 1 hrst

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vytvarujte kopečky zmrzliny a dejte je do mrazáku. Až budou hluboce zmrazené, vyndejte je, rozkrojte na půlky a vydlabejte je. Naneste na ně čokoládový krém (např. nutellu). Spojte poloviny kopečků zase dohromady a dejte je zpět do mrazáku alespoň na deset minut.
Po vyjmutí je namočte do mléka a posypte mandlovými vločkami. Ozdobte talíř tak, že budete střídavě vytvářet z čokoládového krému a mléka tečky, potom je "rozmázněte" tak, jak vidíte na obrázku, např. veďte párátkem čáru středem teček.
Položte zmrzlinové kopečky do středu talíře, přidejte napůl rozkrojené jahody a listy máty
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist