Převrácený cheesecake

Kategorie: Moučníky

Autor:

Převrácený cheesecake

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1
Drobenka: Rozehřejte troubu na 180 °C, u plynové na stupeň 4. Do rozdrcených sušenek vmíchejte máslo a směs nasypte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 5–10 minut nebo dokud sušenky nedostanou zlatavý nádech. Potom je vyndejte z trouby a nechte vychladnout.

2
Malinová vrstva: Nechte si stranou 3–4 celé maliny na ozdobu. Polovinu zbylých malin rozdrťte s práškovým cukrem a vmíchejte do druhé poloviny. Směs rozdělte do servírovacích sklenek.

3
Tvarohová vrstva: Všechny ingredience vyšlehejte a přilévejte mléko tak, abyste dosáhli požadované konsistence. Lžící směs rozdělte do sklenek na malinovou vrstvu, posypte křupavou drobenkou a ozdobte celými malinami a mátovými lístky.

Poznámka:

do tvarohu - kůra a šťáva s jednoho pomeranče
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist