Drůbeží kuličky v omáčce

Kategorie: Maso

Autor:

Drůbeží kuličky v omáčce

Suroviny

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Drůbeží maso dvakrát semelte, smíchejte se solamylem, vegetou, solí a pepřem. Rukama namočenýma v oleji či vodě utvořte 16 koulí.

Na oleji lehce zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte nesekaný česnek, feferonku a kuličky. Jakmile maso ze všech stran zbělí, přidejte konzervu i s nálevem rajčat, na kostičky nakrájenou červenou papriku, lehce osolte a opepřete a pod pokličkou zvolna duste cca 15 - 20 minut.

Přisypte kukuřici, nasekanou bazalku a krátce prohřejte. Podávejte posypané sýrem s pečivem či bramborami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist