Svíčková Wellington III

Kategorie: Maso

Autor:

Svíčková Wellington III

Suroviny

Doba přípravy: 100 min

Obtížnost: Obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Svíčkovou očistíme, odblaníme, potřeme olejem a v hluboké pánvi na oleji 15 minut opékáme. Pak maso vyjmeme a necháme vychladnout. Rohlík nakrájíme na plátky a namočíme do vlažné vody. Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a na másle zesklovatíme. Přidáme namočený a vymačkaný rohlík, mleté maso, 2 vejce, smetanu. Promícháme, osolíme, opepříme, přichutíme mletou paprikou a worcesterskou omáčkou. Prochladlé maso osolíme a opepříme, ze všech stran zabalíme do masové směsi a necháme dobře vychladit. Listové těsto dotenka rozválíme a vychlazené maso do něj zabalíme. Položíme na vodou pokropený plech spojem dolů, potřeme rozšlehaným žloutkem a v troubě vyhřáté na 200 stupňů pečeme asi 10 minut, dokud těsto nevyskočí. Pak teplotu snížíme na 160 stupňů a pečeme dalších 50 minut.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist