Svíčková Wellington I

Kategorie: Maso

Autor:

Svíčková Wellington I

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Očištěné maso osolíme, pokapeme olejem, bylinkové koření vetřeme do masa spolu s worcesterovou omáčkou a dáme na 2 hodiny do ledničky odležet

2. Maso opečeme ze všech stran na rozehřátém oleji, až se vytvoří kůrka, pak necháme zchladnout

3. Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále na plát, okraje odkrojíme a zarovnáme (odřezky dáme stranou), maso do něj zabalíme, dáme na plech vyložený pečicím papírem spojem přehnutým dole, ozdobíme odřezky z těsta a celé potřeme rozšlehaným vejcem

4. Vložíme do předehřáté trouby na 180 °C a pečeme dozlatova (asi 30 minut), po ukrojení má být řez uprostřed růžový.



Poznámka:

Běžně se mezi listové těsto a opečené maso ještě vkládá další ingredience, jako například mleté hovězí či kuřecí maso, paštika, nebo například podušené houby či špenát.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist